Aangifte inkomstenbelasting

Hulp bij uw aangifte inkomstenbelasting. Wij laten u profiteren van alle mogelijkheden.
Gratis kennismaken

Advies en begeleiding nodig bij het indienen van uw belastingaangifte inkomstenbelasting? Onze adviseurs geven helder advies over uw fiscale situatie en mogelijkheden. Bel 040-3035112, laat uw gegevens achter via het contactformulier of stuur een bericht via Whatsapp. Wij helpen u graag bij het verzorgen van uw belastingaangifte inkomstenbelasting.

Voorlopige aanslag aanvragen of wijzigen

Nadat u belastingaangifte hebt gedaan, ontvangt u soms een voorlopige aanslag van de Belastingdienst. U kunt ook automatisch aan het begin van het jaar een voorlopige aanslag krijgen. Met deze voorlopige aanslag krijgt u alvast een bedrag terug of betaalt u alvast inkomstenbelasting. Klopt de voorlopige aanslag niet? Dan kan Belastingadviseur Eindhoven deze voor u wijzigen. Ook kan Belastingadviseur Eindhoven een voorlopige aanslag voor u aanvragen.

Waarom een voorlopige aanslag aanvragen? Dit omdat u dit jaar al geld wilt terugkrijgen van de Belastingdienst of omdat u volgend jaar niet ineens een groot bedrag wilt betalen. Normaal gesproken doen wij namelijk volgend jaar pas belastingaangifte over dit jaar. Als u van tevoren weet dat u geld terugkrijgt of moet betalen, bijvoorbeeld omdat u een huist hebt gekocht of omdat u minder bent gaan werken, dan is het verstandig dat wij een voorlopige aanslag voor u wijzigen of aanvragen. 

Definitieve aanslag inkomstenbelasting

Nadat de aangifte inkomstenbelasting voor u is ingediend, ontvangt u een belastingaanslag van de Belastingdienst waarin staat hoeveel belasting u terugkrijgt of moet betalen. Soms krijgt u eerst een voorlopige aanslag en daarna een definitieve aanslag. Vaak is deze hetzelfde als de voorlopige aanslag. De Belastingdienst streeft ernaar om binnen 3 maanden na ontvangst van de aangifte een bericht te sturen. U krijgt geld terug van de Belastingdienst als u meer belasting betaald hebt via uw werkgever (ingehouden loonheffingen), dividendbelasting of eerder opgelegde voorlopige aanslagen. U moet geld betalen als u meer inkomstenbelasting verschuldigd bent dan u betaald hebt via uw werkgever of eerdere voorlopige aanslagen.

Hoe wij te werk gaan...

Als wij u goed van dienst kunnen zijn, ontvangt u van ons een passend adviesvoorstel. Wij baseren het adviesproces altijd op uw doelstellingen en financiële mogelijkheden. Wij hechten meer belang aan een realistische benadering dan aan het creëren van te hoge verwachtingen. Bent u het hiermee eens, dan gaan we voortvarend verder met het advies en de begeleiding. Dat is het uitgangspunt van onze heldere dienstverlening. 

Vanaf dit moment zorgen wij ervoor dat alles van begin tot eind wordt geregeld. Wij handelen uw zaken snel en goed af. Onze actieve manier van werken heeft zich inmiddels meer dan bewezen. 

Voor, tijdens en na het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking heeft al geruime tijd alleen maar geleid tot tevreden klanten. Wij zetten graag die ene extra stap die in veel zaken het verschil maakt. Uw zaken zijn bij ons in goede handen.

Voordelen belastingaangifte benutten?

 

Als u advies en begeleiding zoekt, dan bent u bij Belastingadviseur Eindhoven aan het goede adres. Vul het contactformulier in of stel uw vragen via Whatsapp of bel ons op 040-3035112

Laat een bericht achter

Scroll to Top
× Hoe kan ik je helpen?