Advies belastingaangifte

Wij helpen u bij het opstellen van de aangifte en zorgen ervoor dat geen belastingvoordeel onbenut blijft.
Gratis kennismaken

Uw belastingaangiften goed geregeld

Transparant zijn in de werkwijze, communicatie en kosten is dé basis voor onze samenwerking. Daarom geven wij volledige openheid in de opbouw van onze tarieven. Bij Belastingadviseur Eindhoven hanteren we vaste tarieven voor reguliere werkzaamheden. We leveren deze diensten ook via een abonnement. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en ontvang direct vrijblijvend meer informatie.

Veelgestelde vragen

Transparant over kosten & werkzaamheden

Ja, wachten is niet nodig. De eerste en belangrijkste vragen kunnen we vaak direct beantwoorden en daar brengen we niets voor in rekening. Ook bent u altijd welkom bij ons op kantoor. Een afspraak maken kan vaak nog voor dezelfde of de volgende dag. Kortom, we helpen u graag.

Als u uw belastingaangifte aan ons overlaat, bent u er in elk geval zeker van dat u alle aftrekmogelijkheden benut. Onze fiscalisten kennen de actuele fiscale regelgeving door en door. Zij bedenken optimale fiscale constructies en weten precies welke kosten u met de fiscus kunt delen. We kunnen uw aangifte doen, die van uw partner én van uw kinderen. Wij geven inzicht in de fiscale faciliteiten zodat u maximaal kunt profiteren!

U heeft altijd de keuze hoe u onze dienstverlening wilt afnemen. Dit kan op urenbasis of via één van onze pakketten. Daarnaast kunt u een pakket afnemen en voor specifieke situaties, bijvoorbeeld advies omtrent een nalatenschap (erfbelasting), betalen op basis van uren. Wij kunnen u transparant vertellen welke kosten de werkzaamheden met zich meebrengen.

Bij Belastingadviseur Eindhoven zijn zowel boekhouders als fiscalisten werkzaam. Het verschil tussen een boekhouder en een fiscalist is voornamelijk dat de boekhouder zijn werkzaamheden en kennis voornamelijk zitten in het verwerken en boeken van de administratie daar waar de fiscalist zicht richt op het adviseren over de fiscale wetgeving. De fiscalist zorgt er dus voor dat u optimaal gebruik maakt van de belastingvoordelen. Een fiscalist is gespecialiseerd in de belastingwetgeving, controleert fiscaal de accountant en boekhouder en is gespecialiseerd in het geven van belastingbesparende tips.

De genoemde prijzen voor particulieren zijn inclusief BTW.

Absoluut. Kijk gerust op de pagina voor starters en/of MKB’ers voor meer informatie over onze diensten speciaal voor ondernemers. 

Onze diensten

In ons kantoorpand in het centrum aan de Stratumsedijk 6 te Eindhoven werken enthousiaste professionals. Van boekhouders,  fiscalisten en juristen tot backoffice medewerkers. Wij bieden verschillende diensten aan, zoals administratieve en boekhoudkundige dienstverlening en fiscale advisering. 

wij helpen u graag verder

Heeft u een vraag over belastingen of hulp nodig bij uw belastingaangifte? Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in. 

Laat een bericht achter

Scroll to Top
× Hoe kan ik je helpen?