Bezwaar & beroep belastingdienst

Wilt u in bezwaar laten aantekenen tegen een opgelegde belastingaanslag of beschikking? Dan bent u bij Belastingadviseur Eindhoven aan het juiste adres. In een oriënterend gesprek  kan de fiscalist van ons kantoor met u de mogelijkheden en onmogelijkheden doorlopen. Tevens kan dan op basis van wetgeving en jurisprudentie (uitspraken van rechters) worden bekeken wat uw kansen zijn. Zo kunt u een juiste keuze maken. Interesse in een oriënterend kennismakingsgesprek? Vul dan het contactformulier in of stel uw vraag via Whatsapp of bel ons op 040-3035112.

Onjuiste belastingaanslagen

Wij voeren bezwaar tegen uw onjuiste belastingaanslagen. Heeft de Belastingdienst een aanslag btw, inkomstenbelasting, loonheffing, vennootschapsbelasting of dividendbelasting aan u opgelegd waarmee u het niet eens bent? Bij Belastingadviseurs Eindhoven bent u aan het juiste adres voor deskundige rechtsbijstand bij belastinggeschillen met de Belastingdienst, het waterschap, de gemeente of het belastingsamenwerkingsverband (bijvoorbeeld BSOB, BSR of BWB of SVHW). Voor het tot een goed einde brengen van uw procedure is een grondige kennis van al deze regels van essentieel belang. Als de formele kant van de zaak wordt onderschat of als de bewijsregels onjuist worden beoordeeld, dan kan dit onnodig leiden tot een verlies van uw zaak.

Deskundig advies bij belastinggeschillen

Beroepschrift Belastingdienst

Als uw bezwaarschrift is afgewezen door de gemeente, het waterschap of de Belastingdienst, dan brengen wij voor u de kans op succes van een beroepszaak in beeld en kunnen zo’n beroepsprocedure voor u voeren. Om een belastingprocedure tot een succesvol einde te brengen is naast het materiële belastingrecht ook het belastingprocesrecht en het formele belastingrecht relevant. Vaak is de vraag op wie de bewijslast van de feiten en omstandigheden rust van invloed op de uitkomst van een procedure.

Advies over belastinggeschil nodig?

Wij hebben jarenlange ervaring met het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures in belastinggeschillen. Belastingadviseur Eindhoven neemt u de gehele zaak uit handen, vanaf het starten van een bezwaarprocedure tot aan het afronden van een beroepszaak bij de belastingrechter. Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Scroll to Top

Free First consult