Tarieven

Een persoonlijk gesprek werkt vaak beter dan telefoon of e-mail. Aan de hand van uw verhaal en uw stukken kunnen wij een inschatting maken van de mogelijkheden binnen uw dossier. Het gesprek verplicht u tot niets. Het doel van dit gesprek gaat verder dan uitleggen wie we zijn en waar we voor staan: we brengen uw situatie in kaart en bekijken samen hoe we meerwaarde kunnen genereren. Interesse in de mogelijkheden? Bel 040-3035112 of stuur een bericht via Whatsapp

Tarieven boekhouding & aangiften, méér dan een abonnement!

Transparant zijn in de werkwijze, communicatie en kosten is dé basis voor onze samenwerking. Daarom geven wij volledige openheid in de opbouw van onze tarieven. Bij Belastingadviseur Eindhoven hanteren we vaste tarieven voor reguliere werkzaamheden. We leveren deze diensten ook via een abonnement. Een overzicht van de tarieven  kunt u vinden op de pagina voor particulieren. Een aangifte inkomstenbelasting verzorgen wij al voor € 150. Wij hanteren ook speciale tarieven voor ondernemers, op de pagina speciaal voor ZZP’ers en starters en MKB’ers vindt u de abonnementstarieven terug. Met een abonnement ontvangt u voor een vast maandbedrag niet alleen toegang tot de boekhoudmodule, maar u verkrijgt hiermee ook periodiek belastingadvies van onze specialisten en antwoord op uw belastingvragen.

Transparant in afspraak én prijs

Tarieven fiscalisten en belastingadviseurs​

Voor werkzaamheden die vallen buiten het serviceabonnement werken wij uitsluitend op basis van een vooraf afgesproken uurtarief. Door onze ervaring kunnen wij desgewenst een inschatting maken hoeveel tijd het uitvoeren van uw opdracht globaal kost. U bent te allen tijde welkom op het kantoor voor een vrijblijvend en kosteloos intake gesprek. Binnen onze praktijk hebben veel zaken spoed en deze worden altijd al zo snel mogelijk afgehandeld, natuurlijk zonder concessies te doen aan zorgvuldigheid. Belastingadviseur Eindhoven levert wat nodig is, ook buiten kantooruren. U bent te allen tijde welkom op het kantoor voor een vrijblijvend en kosteloos intake gesprek.

Gratis eerste advies?

Bent u op zoek naar een boekhouder of deskundig belastingadvies in Eindhoven? Leg uw uitdaging dan kosteloos voor aan een boekhouder of fiscalist van Belastingadviseur Eindhoven. Wij ontvangen u graag op ons kantoor. Bel ons vandaag nog 040-3035112 voor een afspraak. Een afspraak maken kan vaak nog voor dezelfde of de volgende dag. U kunt ons ook via Whatsapp bereiken!