Online boekhouden particulier

Uw administratie & belastingaangiften goed geregeld

Transparant zijn in de werkwijze, communicatie en kosten is dé basis voor onze samenwerking. Daarom geven wij volledige openheid in de opbouw van onze tarieven. Bij Belastingadviseur Eindhoven hanteren we vaste tarieven voor onze werkzaamheden. We leveren onze diensten ook via een jaarabonnement. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 040- 303 51 12 of vul het contactformulier in en ontvang direct vrijblijvend meer informatie.

DIENSTEN

DienstTarief
1. Aangifte Inkomstenbelasting (IB) – Nederlands inkomen€ 150
2. Aanvraag/wijziging voorlopige teruggaaf€ 75
3. Aanvraag/wijziging huurtoeslag€ 75
4. Aanvraag/wijziging zorgtoeslag€ 75
5. Aanvraag/wijziging kinderopvangtoeslag€ 75
6. Aanvraag/wijziging kindgebonden budget€ 75
7. Aanvraag/wijziging kinderopvangtoeslag€ 75
8. Middelingsverzoek€ 90
Overige diensten

€ 125 per uur (nacalculatie)

Uw adviseur in Eindhoven

In ons kantoorpand in het centrum aan de Stratumsedijk 6 te Eindhoven werken enthousiaste professionals. Van accountants, fiscalisten en juristen tot backoffice medewerkers. Wij bieden verschillende diensten aan, zoals administratieve dienstverlening, accountancy en fiscale advisering. 

ABONNEMENT PARTICULIEREN

ACCOUNTANCY VOOR EINDHOVEN EN OMGEVING

Omdat mensen jaarlijks te maken krijgen met de Belastingdienst door bijvoorbeeld de verplichte aangifte of aanvraag huur-, kinder-en/of zorgtoeslag, hebben wij het serviceabonnement voor particulieren geïntroduceerd. Wij voeren de correspondentie met de Belastingdienst voor u. U bent dan voor een vast bedrag per maand verzekerd van deskundige begeleiding en verzorging van uw jaarlijkse belastingaangiften en aanvragen/wijzigingen van toeslagen.

Aantal personenAbonnementstarieven per maand
€ 10                                  
2 partners (twee aangiften)€ 18                               
2 fiscaal partners (één aangifte)€ 15                                

GRATIS OVERSTAPPEN

ACCOUNTANCY VOOR EINDHOVEN EN OMGEVING

Heeft u uw administratie al ondergebracht bij een ander accountantskantoor in de regio Eindhoven? Onze medewerkers zorgen ervoor dat een overstap naar ons kantoor soepel verloopt. Zelfs als uw huidige kantoor liever niet wil meewerken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden die we u te bieden hebben.

Kunnen wij u helpen?

ontvang een eerste
gratis advies
Scroll to Top
× Hoe kan ik je helpen?