Inkomstenbelasting

Hulp nodig bij uw aangifte inkomstenbelasting? Belastingadviseur Eindhoven is op de hoogte van de laatste belastingwijzigingen en zorgt ervoor dat u alle belastingvoordelen in uw belastingaangifte benut. Wij geven heldere adviezen waar u ongetwijfeld voordeel van heeft. De eerste beoordeling op basis van uw vraag of omschrijving van uw belastingkwestie kost u niets en is geheel vrijblijvend. Vul het contactformulier in of stel uw vragen via Whatsapp of bel 040-3035112

Aangifte inkomstenbelasting

Hoe staat u er fiscaal voor en waar kunnen we belastingbesparingen realiseren? De accountants en fiscalisten van Belastingadviseur Eindhoven helpen u een zo’n gunstig mogelijke fiscale route te kiezen binnen de fiscale wet-en regelgeving. Ieder jaar dient voor 1 mei uw aangifte inkomstenbelasting bij de Belastingdienst binnen te zijn. Voor verschillende soorten inkomsten hanteren zij een aparte box, met een daarbij horend belastingtarief. Er zijn drie boxen:

  • box 1: belastbaar inkomen uit werk en woning
  • box 2: belastbaar inkomen uit aanmerkelijk belang
  • box 3: belastbaar inkomen uit sparen en beleggen

Tarief inkomstenbelasting box 1, werk en woning

Bijna iedereen met een inkomen – bijvoorbeeld salaris of een uitkering of werkgerelateerde vergoedingen – valt voor de Belastingdienst in box 1. Onder inkomen uit werk en woning vallen uw inkomsten, verminderd met uw aftrekposten. Hoeveel belasting u moet betalen, wordt berekend door de tarieven toe te passen op de belastbare inkomens. Alle actuele tarieven kunt u terugvinden op de website van de Belastingdienst.

Heldere antwoorden op complexe vragen

Heffingskortingen

Benieuwd welke heffingskortingen op uw situatie van toepassing zijn? Welke heffingskortingen u krijgt, hangt af van uw persoonlijke situatie. Iedereen kan de algemene heffingskorting krijgen. Als u werkt, krijgt u ook de arbeidskorting. Deze korting wordt berekend over het arbeidsinkomen. Belastingadviseur Eindhoven maakt inzichtelijk op welke bedragen u recht heeft! Hierdoor betaalt u minder belasting en premies. Heeft u vragen over de heffingskorting? Vul direct ons contactformulier in en wij geven inzicht in uw persoonlijke situatie en mogelijkheden.

De heffingskortingen:

Voorlopige teruggaaf inkomstenbelasting

Vragen over de voorlopige aanslag inkomstenbelasting (IB)? Heeft u recht op aftrekposten, bijvoorbeeld vanwege hypotheekrente in verband met de eigen woning, dan maakt u aanspraak op een belastingteruggaaf. Wilt u niet wachten tot de aangifte inkomstenbelasting is opgesteld en dat u dan pas het geld terug ontvangt? Onze specialisten helpen u bij het aanvragen of wijzigen van een voorlopige (te betalen) aanslag. Wij kijken vooruit en zijn toekomstgericht!


Tarieven belastingadvies

Bij Belastingadviseur Eindhoven doen we er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hanteren vaste tarieven voor specifieke dienstverlening, maar bieden ook een abonnement voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten voor ondernemers.  

Belastingadvies nodig?

Heeft u vragen over uw inkomstenbelasting of een andere belastingvraag? Bij elke belastingkwestie kunt u rekenen op onze professionele kennis. Een no-nonsense belastingadvies op maat. Wilt u meer weten over onze werkwijze?  Vul het contactformulier in of stel uw vragen via Whatsapp of bel ons op 040-3035112.

Scroll to Top
× Hoe kan ik je helpen?