Beroep belastingdienst

Wij adviseren en begeleiden bij beroep tegen de Belastingdienst. Ook kunnen wij u vertegenwoordigen in de procedure.
Gratis kennismaken

Beroep aantekenen tegen belastingaanslag? Wij voeren voor u de beroepsprocedure bij de belastingrechter. Wij benutten de mogelijkheid die het belastingrecht geeft om tegen een door de Belastingdienst gedane uitspraak in beroep te komen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en haalbaarheid. De eerste en belangrijkste vragen kunnen we vaak direct beantwoorden en daar brengen we niets voor in rekening. Ook bent u altijd welkom bij ons op kantoor. Een afspraak maken kan vaak nog voor dezelfde of de volgende dag. Kortom, we helpen u graag verder. Bel ons op 040- 303 51 12 of vul het contactformulier in.

Advies geschil belastingdienst

Als u overweegt om een beroepsprocedure op te starten, is het verstandig om advies in te winnen over wat uw kansen zijn. Wij zullen op basis van wetgeving en jurisprudentie (uitspraken van rechters) bekijken wat uw kansen zijn. In een oriënterend gesprek (kosteloos) zal de fiscalist of belastingadviseur van Belastingadviseur Eindhoven met u de mogelijkheden bespreken.

Beroep instellen belastingdienst

Wilt u beroep aantekenen tegen de uitspraak op een bezwaarschrift? Wij nemen uw zaak volledig uit handen, vanaf het starten van een procedure tot aan het afronden van de zaak bij de belastingrechter. Om de beroepsprocedure voor belastingzaken te beginnen, dienen wij voor u een beroepschrift in bij de rechtbank. Op de beroepsprocedure zijn de specifieke regels van de Algemene wet inzake rijksbelastingen en de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Wij hebben jarenlange ervaring met het voeren van (bezwaar- en) beroepsprocedures in belastinggeschillen. Doe uw voordeel met deskundig advies. Het scheelt u veel tijd en energie. Wij zetten ons altijd in voor een maximaal resultaat!

Tips bij het opstellen van een beroepschrift:

Hoe wij te werk gaan...

Een goed advies is geen simpele druk op de knop, maar het resultaat van een weloverwogen inventarisatie van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. We inventariseren samen de belangrijke aspecten. Daarvoor is uitgebreid de tijd in het eerste kennismakingsgesprek, dat altijd geheel kosteloos en vrijblijvend is. U zit nergens aan vast.

Als wij u goed van dienst kunnen zijn, ontvangt u van ons een passend adviesvoorstel. Wij baseren het adviesproces altijd op uw doelstellingen en financiële mogelijkheden. Wij hechten meer belang aan een realistische benadering dan aan het creëren van te hoge verwachtingen. Bent u het hiermee eens, dan gaan we voortvarend verder met het advies en de begeleiding. Dat is het uitgangspunt van onze heldere dienstverlening. 

Vanaf dit moment zorgen wij ervoor dat alles van begin tot eind wordt geregeld. Wij handelen uw zaken snel en goed af. Onze actieve manier van werken heeft zich inmiddels meer dan bewezen. 

Voor, tijdens en na het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking heeft al geruime tijd alleen maar geleid tot tevreden klanten. Wij zetten graag die ene extra stap die in veel zaken het verschil maakt. Uw zaken zijn bij ons in goede handen.

Schorsende werking beroepschrift?

De beroepsprocedures kunnen maanden in beslag nemen, terwijl de beslissing waartegen (bezwaar of) beroep is aangetekend al vanaf dag één van kracht is. Dit kan tot gevolg hebben dat er nadelige effecten worden ondervonden. Bezwaar- en beroepsprocedures kennen namelijk géén schorsende werking en zorgen er dus niet automatisch voor dat de uitvoering van een besluit wordt uitgesteld. Om de nadelige gevolgen van een beslissing te voorkomen, zorgt Belastingadviseur Eindhoven dat de uitvoering van de beslissing wordt uitgesteld. Neem direct contact op om te profiteren van dit voordeel.

Termijn beroepschrift belastingdienst

Voor het tot een goed einde brengen van uw procedure is een grondige kennis van al deze regels van essentieel belang. Het begint al met het in acht nemen van de beroepstermijn. Het beroepsschrift moet namelijk tijdig zijn ingediend. Dit moet uiterlijk 6 weken nadat uw bezwaar is afgewezen, door de rechtbank ontvangen zijn. De datum van de beslissing op uw bezwaar staat in de brief van de Belastingdienst, gemeente, provincie of waterschap.

advies beroep tegen belastingdienst

Als u overweegt om een beroepsprocedure op te starten, is het verstandig om te kijken wat uw kansen zijn. In een oriënterend gesprek (geen kosten) kunnen wij met u de (on)mogelijkheden doorlopen. Als het dan tot een procedure komt, werken we nauw met u samen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Vul het contactformulier in of stel uw vragen via Whatsapp of bel ons op 040-3035112

Laat een bericht achter

Scroll to Top
× Hoe kan ik je helpen?