Prijslijst aangiften

Wij hanteren vaste tarief die wij vooraf duidelijk met u bespreken. Duidelijkheid vooraf.
Gratis kennismaken

Bij Belastingadviseur Eindhoven werken we met een vaste prijs voor advies bij het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting. Wij dienen de aangiften, na uw akkoord, digitaal in bij de Belastingdienst. Heeft u een andere adviesvraag, dan kunt u die gerust aan ons voorleggen. Op deze pagina treft u de prijzen aan voor de belastingaangifte inkomstenbelasting. Neem contact op door te bellen naar 040 303 5112 of vul het contactformulier in

Prijs inkomstenbelasting

Prijs aangifte inkomstenbelasting (incl. 21% BTW)Alleenstaand & fiscaal partnerschap
Aangifte inkomstenbelasting€ 175,00€ 262,50
Voorlopige teruggaaf€ 150,00€ 225,00
Aangifte inkomstenbelasting voor ondernemersprijs op aanvraag 

Wij hanteren een vaste prijs voor het opstellen en indienen van uw aangifte(n) inkomstenbelasting. Als het gaat om meerdere jaren of als u ondernemer bent, dan verzoeken wij u om contact op te nemen om een prijs af te stemmen. Als u akkoord bent met de prijs, dan zult u een overzicht ontvangen met benodigde informatie. Op basis van deze informatie werken wij de aangifte(n) inkomstenbelasting in conceptvorm uit. Als u de aangifte gecontroleerd heeft en daarmee akkoord bent, dan zullen wij de aangifte digitaal indienen bij de Belastingdienst.

Gratis kennismaken

U bent van harte welkom voor een gratis consult op ons kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven.
Wij zijn oprecht geïnteresseerd in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen wij u helpen en u advies geven dat echt past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Kosten fiscaal advies & belastingaangifte

Voor werkzaamheden die vallen buiten het serviceabonnement of overige advieswerkzaamheden werken wij uitsluitend op basis van een vooraf afgesproken uurtarief. Voor belastingaangiften werken wij met vaste tarieven. Door onze ruime ervaring kunnen wij desgewenst een inschatting maken hoeveel tijd het uitvoeren van uw opdracht globaal kost. Binnen onze praktijk hebben veel zaken spoed en deze worden altijd al zo snel mogelijk afgehandeld, natuurlijk zonder concessies te doen aan zorgvuldigheid. Belastingadviseur Eindhoven levert wat nodig is, ook buiten kantooruren. 

Hoe wij te werk gaan...

Een goed advies is geen simpele druk op de knop, maar het resultaat van een weloverwogen inventarisatie van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. We inventariseren samen de belangrijke aspecten. Daarvoor is uitgebreid de tijd in het eerste kennismakingsgesprek, dat altijd geheel kosteloos en vrijblijvend is. U zit nergens aan vast.

Als wij u goed van dienst kunnen zijn, ontvangt u van ons een passend adviesvoorstel. Wij baseren het adviesproces altijd op uw doelstellingen en financiële mogelijkheden. Wij hechten meer belang aan een realistische benadering dan aan het creëren van te hoge verwachtingen. Bent u het hiermee eens, dan gaan we voortvarend verder met het advies en de begeleiding. Dat is het uitgangspunt van onze heldere dienstverlening. 

Vanaf dit moment zorgen wij ervoor dat alles van begin tot eind wordt geregeld. Wij handelen uw zaken snel en goed af. Onze actieve manier van werken heeft zich inmiddels meer dan bewezen. 

Voor, tijdens en na het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking heeft al geruime tijd alleen maar geleid tot tevreden klanten. Wij zetten graag die ene extra stap die in veel zaken het verschil maakt. Uw zaken zijn bij ons in goede handen.

Gratis eerste advies?

Bent u op zoek naar een boekhouder of deskundig belastingadvies in Eindhoven? Leg uw uitdaging dan kosteloos voor aan een boekhouder of fiscalist van Belastingadviseur Eindhoven. Wij ontvangen u graag op ons kantoor. Bel ons vandaag nog 040-3035112 voor een afspraak. Een afspraak maken kan vaak nog voor dezelfde of de volgende dag. U kunt ons ook via Whatsapp bereiken!

Scroll to Top
× Hoe kan ik je helpen?