Prijslijst aangiften
Wij hanteren vaste tarief die wij vooraf duidelijk met u bespreken. Duidelijkheid vooraf.
Neem contact op

Bij Belastingadviseur Eindhoven werken we met een vaste prijs voor advies bij het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting. Wij dienen de aangiften, na uw akkoord, digitaal in bij de Belastingdienst. Heeft u een andere adviesvraag, dan kunt u die gerust aan ons voorleggen. Op deze pagina treft u de prijzen aan voor de belastingaangifte inkomstenbelasting. 

Prijs inkomstenbelasting 2022

Prijs aangifte inkomstenbelasting (incl. 21% BTW)Alleenstaand & fiscaal partnerschap
Aangifte inkomstenbelasting€ 150,00€ 225,00
Voorlopige teruggaaf€ 100,00€ 150,00
Aangifte inkomstenbelasting voor ondernemersprijs op aanvraag 

Indien u advies wenst te krijgen dan wordt dit verstrekt tegen een uurtarief van € 121 incl. 21% btw per uur.

Werkwijze verwerken inkomstenbelasting

Een adviesgesprek is niet inbegrepen in de bovenvermelde prijs. Wij verwerken de informatie die u verschaft in een concept aangifte inkomstenbelasting. Dit doen wij volledig digitaal en deze dienen wij electronisch in bij de Belastingdienst na uw goedkeuring. Dit betekent dat wij de benodigde informatie ook digitaal van u willen ontvangen. Het is daarom niet nodig om daarvoor een persoonlijke afspraak te hebben. Indien u een persoonlijke afspraak wenst met een belastingadviseur dan is dit mogelijk voor een bedrag van € 121 inclusief 21% btw. 

Adviesgesprek of aanvullend advies inkomstenbelasting

Aanvullend advies wordt verschaft tegen een uurtarief van € 121. Een adviesgesprek kan plaatsvinden op ons kantoor in Eindhoven en de kosten daarvan bedragen € 121 waarbij de afspraak maximaal 1 uur duurt. 

Aangifte uitbesteden

Kosten fiscaal advies

Voor werkzaamheden die vallen buiten het serviceabonnement of overige advieswerkzaamheden werken wij uitsluitend op basis van een vooraf afgesproken uurtarief. Voor belastingaangiften werken wij met vaste tarieven. Door onze ruime ervaring kunnen wij desgewenst een inschatting maken hoeveel tijd het uitvoeren van uw opdracht globaal kost. Binnen onze praktijk hebben veel zaken spoed en deze worden altijd al zo snel mogelijk afgehandeld, natuurlijk zonder concessies te doen aan zorgvuldigheid. Belastingadviseur Eindhoven levert wat nodig is, ook buiten kantooruren. 

Fiscaal advies nodig?

Bent u op zoek naar een boekhouder of deskundig belastingadvies in Eindhoven? Neem dan contact met ons op.

Scroll to Top
× Hoe kan ik je helpen?