Boekhouding

Uw boekhouding goed geregeld. Vaste maandtarieven.
Gratis kennismaken

Administratie & jaarverslag goed geregeld

Een administratiekantoor dat u ondersteunt bij uw administratieve en fiscale werkzaamheden? Belastingadviseur Eindhoven verzorgt uw jaarrekening en de bijbehorende belastingaangiftes. Uiteraard weten we precies aan welke wet- en regelgeving u moet voldoen. Door uw boekhouding online te verwerken besparen we tijd en energie in eenvoudige werkzaamheden. Deze tijd en energie steken we liever in het geven van gratis belastingadvies. En dat ook nog eens voor een vast bedrag per maand! 

Altijd inzicht in uw administratie

Uw administratie bijhouden is vaak tijdrovend en een vervelende klus voor veel ondernemers. Hoe vaak heeft u al niet meegemaakt dat u een bonnetje verloren bent? Of gaat er steeds meer tijd zitten in de salarisadministratie? Dat horen we steeds vaker. Daarom ontzorgen wij ZZP’ers en MKB’ers volledig met hun administratie. Met onze boekhoudmodule heeft u uw administratie altijd online bij de hand.

REALTIME INZICHT

Via de module heeft u altijd en overal toegang tot je boekhouding, niet alleen via de webbrowser maar ook via een app op uw smartphone of tablet.

AUTOMATISCH

Innovatieve functies zoals automatische bankkoppelingen, scan & herken, mail & herken en een applicatie voor op uw smartphone of tablet.

OVERSTAPSERVICE

Gemakkelijk overstappen naar ons boekhoudpakket. U hoeft namelijk bijna niks zelf te doen. Wij regelen het voor u en begeleiden u naar onze boekhoudmodule.

LAGE KOSTEN

Transparant in de kosten. U weet vooraf precies wat u gaat betalen. Daar zijn wij helder in. Geen verrassingen achteraf.

Geen onverwachte kosten

We werken met een vast bedrag per maand waarbij het online boekhouden zit inbegrepen. In dit online pakket zit alles wat u als ondernemer nodig heeft. Denk aan de boekhouding, facturen, offertes, urenregistratie, relatiebeheer, voorraadbeheer en nog veel meer. Ook bevat ons boekhoudpakket automatische bankkoppelingen, scan & herken, mail & herken en een app voor uw smartphone of tablet. Zo heeft u altijd zicht en grip op uw financiën. En dat ook nog eens standaard met deskundig advies. Dat scheelt u niet alleen tijd, maar ook nog eens veel geld! 

STAP OVER NAAR EEN

Administratie hulp in Eindhoven

Als u al enkele jaren ondernemer bent, dan is de kans groot dat u al samenwerkt met een accountant. Het is dan vaak een grote stap om uw boekhouding onder te brengen bij een andere partij. Maakt u de keuze voor ons? Dan zorgen we dat de overstap naar ons kantoor soepel verloopt. Zelfs als uw huidige kantoor liever niet wil meewerken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een verblijvende kennismaking. 

Voorkom een hoop gedoe, laat uw belastingaangifte verzorgen door Belastingadviseur Eindhoven. Als ondernemer moet u voor 1 mei 2020 aangifte inkomstenbelasting 2019 doen. Uw aangifte inkomstenbelasting bestaat uit een zakelijk deel en een privédeel. U kunt uw aangifte inkomstenbelasting voordelig uitbesteden aan onze specialist. Geen belastingvoordeel blijft onbenut! 

Het aannemen van personeel kan veel vragen oproepen. Wij nemen graag uw zorgen voor de salarisadministratie uit handen. Daarnaast kunnen we ook een adviserende rol aannemen op het gebied van HR (arbeidscontracten, ziekmeldingen e.d.). Als werkgever wilt u zeker zijn van een juiste en tijdige loonadministratie die aan alle wetten voldoet. Vooral de voortdurende veranderingen in wet- en regelgeving of cao en arbeidsvoorwaarden kunnen het verzorgen van uw eigen loonadministratie tijdrovend en ingewikkeld maken. Ook verzorgen wij voor u de loonaangifte!

Wij streven ernaar om u periodiek op de hoogte te stellen van de resultaten van uw bedrijf. De inhoud van de jaarrekening zal dan geen verrassing meer voor u zijn, omdat u reeds op de hoogte bent. Wij zijn van mening dat u zo snel mogelijk moet kunnen bijsturen op basis van de resultaten die uw onderneming behaalt. Dit kan het beste als u ook binnen enkele seconden op de hoogte kunt zijn van uw cijfers. Bent u klaar om uw bedrijf naar een hoger plan te tillen? Of bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw jaarrekening deskundig kan samenstellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 040-3035112.

Hulp nodig bij de aangifte btw of het doen van aangifte btw liever helemaal uit handen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen de aangifte btw voor veel van onze klanten. Over alle goederen en diensten die worden geleverd, heft de overheid belasting. Dit is de zogenaamde omzetbelasting (ook wel btw) genoemd. Daarnaast adviseren we bijvoorbeeld ook over: btw bij facturering en btw in het buitenland (van kleine tot hele grote opdrachten).

Als u een B.V. of N.V. hebt moet u jaarlijks een aangifte vennootschapsbelasting doen. Onze belastingadviseurs verzorgen deze aangifte door maximaal rekening te houden met uw situatie. Daarnaast adviseren we bijvoorbeeld over: willekeurige afschrijving, investeringsaftrek, fiscale eenheden en deelnemingsvrijstellingen.

Wilt u dividend uitkeren uit uw vennootschap? Heeft u de afweging gemaakt of dividend uitkeren de meest voordelige keuze is? Wij adviseren ondernemers bij het maken van deze keuze en kunnen daarnaast uw aangifte dividendbelasting verzorgen.

Wij zijn van mening dat een adviseur achter u moet staan, zelfs als er moeilijke tijden aanbreken. Het is voor ons erg belangrijk dat onze klanten het gevoel hebben dat ze altijd contact met ons op kunnen nemen, zonder te horen te krijgen dat het erg druk is. Of erger: de vraag of u later teruggebeld kunt worden, maar uiteindelijk dagen moet wachten op dit telefoontje. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw administratie uit te besteden of uw belastingaangiften te laten verzorgen? Of bent u op zoek naar een nieuwe boekhouder in de regio Eindhoven?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 040- 3035112 of vul het contactformulier in.

Onze diensten

In ons kantoorpand in het centrum aan de Stratumsedijk 6 te Eindhoven werken enthousiaste professionals. Van accountants, administratieconsulenten, fiscalisten en juristen tot backoffice medewerkers. Wij bieden verschillende diensten aan, zoals administratieve dienstverlening (boekhouding) en fiscale advisering, maar ook loonadministratie- en boekhoudpakketten. 

wij helpen u graag verder

Naast het verwerken en het geven van belastingadvies, helpen wij u ook met boekhoudkundige vraagstukken.

Heeft u bijvoorbeeld vragen over belastingen, de salarisadministratie? Of krijgt u te maken met omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting of internationaal belastingrechtOok dan kunt u bij ons terecht voor een helder en praktisch advies.

Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel ons 040-3035112. U kunt ons ook via Whatsapp bereiken.  

Laat een bericht achter

Scroll to Top
× Hoe kan ik je helpen?