Logo Belastingadviseur Eindhoven

Belastingadviseur Eindhoven, meer dan alleen cijfers.

Het administratiekantoor Belastingadviseur Eindhoven is een discipline van Adviesgroep Eindhoven. In 2013 ontstaan vanuit een samenwerking tussen ondernemende specialisten. Een combinatie van ‘the best of all’ wat wij hebben gebundeld in één organisatie. Wij bieden veel meer dan alleen cijfers. We hebben persoonlijke aandacht voor jouw unieke situatie en hebben oog voor de doelen van de ondernemer achter die cijfers. Of het nu gaat om een persoonlijke financiële prognose of hulp bij een bedrijfsovername, onze ondernemende specialisten zijn je graag van dienst.

Over Belastingadviseur Eindhoven (5)
Over Belastingadviseur Eindhoven
Over Belastingadviseur in Eindhoven

Bedrijfsadministratie & fiscaal advies

De basis binnen Belastingadviseur Eindhoven is de verwerking van bedrijfsadministratie en fiscale aangiften. Ons team bestaat uit bedrijfsadviseurs, fiscalisten en juristen. Waar nodig werken we samen met advocaten en notarissen. Elke dag gaan we samen met veel enthousiasme voor het beste resultaat.

“Be ready to revise any system, scrap any method, abandon any theory, if the success of the job requires it.”
Henry Ford

Onze kernwaarden

Persoonlijk & betrokken

We hebben persoonlijke aandacht voor jouw unieke situatie. We zetten net dat stapje extra.

Transparant

We houden van heldere adviezen, eerlijke prijzen en begrijpelijke taal.

Deskundig

Onze bedrijfsadviseurs en fiscalisten ontzorgen en staan voor kwaliteit, continuïteit en groei.

Praktische oplossingen

We automatiseren de standaard processen, zo blijft er tijd over om jou proactief te adviseren.

Meet the team

Steve Ten Bokum - Belastingadviseur in Eindhoven

Steve ten Bokum

Belastingadviseur

Sandra Boots - Fiscalist

Sandra Boots

Fiscalist

Belastingadviseur Eindhoven

mr. Roy van der Wiel

Bedrijfsadviseur & jurist

Ruben van de Vossenberg

Finance consultant

Selin Yilmaz - boekhouding

Selin Yilmaz

Finance consultant

Max Vrijsen

Max Vrijsen

Fiscaal stagiair

Voor ondernemers
en expats

De adviseurs van Belastingadviseur Eindhoven hebben meerdere pijlen op hun boog. Met liefde voor het vak geven we adviezen, verzorgen we bedrijfsadministraties, stellen we belastingaangiftes op en sluiten we managementovereenkomsten. Zowel voor expats, zelfstandig ondernemers als directeur-grootaandeelhouders van mkb-bedrijven.

Team belastingadviseur Eindhoven

Wat onze klanten zeggen over ons

Van ZZP’ers, tot MKB’ers en expats. Lees meer over hun ervaringen.

50+

Beoordelingen van tevreden klanten

4.5
Gebaseerd op 22 beoordelingen
powered by Google
Léonie van MookLéonie van Mook
16:53 29 Mar 23
Enorm goed geholpen met mijn belastingaangifte door Sandra van Belastingadviseur Eindhoven. Ze gaf me goed advies, was kundig en handelde snel. Ik zou belastingadviseur dan ook aan iedereen aanbevelen.
Ljubomir StojanovikjLjubomir Stojanovikj
10:21 29 Mar 23
Een prettige samenwerking met Roy van der Wiel, zeer accuraat en professioneel in het uitvoeren van zijn juridische ondersteuning, zeker een aanrader.
Mike MartensMike Martens
08:20 07 Sep 21
Ik ben heel erg tevreden met de excellente dienstverlening van dit kantoor. Ze hebben echt alle expertise in huis om je als ondernemer op alle gebieden te helpen. Dat is fijn want je hebt zo maar 1 kantoor nodig. Zowel voor de boekhouding, fiscaal advies, strategisch advies en juridisch advies kun je bij ze terecht. Ze denken ook echt met je mee en zorgen ervoor dat je het optimale voordeel uit je bedrijf haalt. Verder is het een heel leuk team om contact me te hebben. Zowel Jan, Sylvia, Roy en André zijn echte toppers. Dit kantoor is echt een aanrader.
Pepijn TielemansPepijn Tielemans
07:36 03 May 21
Verwachtingen zijn overtroffen. Heb al veel advies gekregen maar het werd nog nooit zo snel opgepakt, uitgezocht en verwerkt. Ik heb hen ook aan iedereen in mijn netwerk aanbevolen die nu niet geheel tevreden is bij zijn huidige adviseurs.
A. PA. P
16:25 31 Dec 19
Onlangs ben ik voor het regelen van belasting zaken hier geweest. Ik werd met heel veel geduld geholpen door dhr. Martens en dhr. van der Wiel. Ik was enorm verrast door hun empathie en luisterende oor. Zij kijken niet alleen waarvoor je komt maar kijken ook naar maatschappelijk en sociale kant van de problemen waarvoor de klant bij hun komt. Veel respect voor deze heren! Ik raad deze adviesbureau van harte aan!
js_loader

Wil je vandaag starten?

Contact met belastingadviseur Eindhoven regio

Let's get in touch.

Klaar om succesvoller te ondernemen en samen te werken?