Boekhouding kleinere administraties

Boekhouding speciaal voor kleinere administraties

Wilt u als ondernemer de persoonlijke aandacht en service? Dan hebben wij in samenspraak met Linden Accountants de oplossing voor u. Bij Belastingadviseur Eindhoven verzorgen wij online uw administratie, doen wij uw belastingaangiften en geven wij belastingadvies. En dat voor een vast bedrag per maand, zonder verrassingen.  Wilt u als klant van Linden Accountants eens vrijblijvend kennis maken met onze werkwijze? Boek dan direct online een afspraak of bel 040- 303 51 12

richard_review.jpg

VAST TARIEF

VOOR ZZP & MKB

ZZP

100
v.a. per maand
 • Opstartservice
 • Gratis IB bij overstap
 • Belastingaangifte

  +software/app
 • Belastingadvies

MKB

245
00 v.a. per maand
 • IB, BTW + Vpb

  Fiscaal advies
 • Loonadministratie
 • Jaarstukken
 • Kwartaalbespreking

REALTIME INZICHT

Via de module heeft u altijd en overal toegang tot je boekhouding, niet alleen via de webbrowser maar ook via een app op uw smartphone of tablet.

AUTOMATISCH

Innovatieve functies zoals automatische bankkoppelingen, scan & herken, mail & herken en een applicatie voor op uw smartphone of tablet.

OVERSTAPSERVICE

Gemakkelijk overstappen naar ons boekhoudpakket. U hoeft namelijk bijna niks zelf te doen. Wij regelen het voor u en begeleiden u naar onze boekhoudmodule.

LAGE KOSTEN

Transparant in de kosten. U weet vooraf precies wat u gaat betalen. Daar zijn wij helder in. Geen verrassingen achteraf. Al vanaf € 50 per maand.

Voor een vast bedrag per maand

Uw online boekhouding geregeld!

We werken met een vast bedrag per maand waarbij het online boekhouden zit inbegrepen. In dit online pakket zit alles wat u als ondernemer nodig heeft. Denk aan de boekhouding, facturen, offertes, urenregistratie, relatiebeheer, voorraadbeheer en nog veel meer. Ook bevat ons boekhoudpakket automatische bankkoppelingen, scan & herken, mail & herken en een app voor uw smartphone of tablet. Zo heeft u altijd zicht en grip op uw financiën. En dat ook nog eens standaard met deskundig advies. Dat scheelt u niet alleen tijd, maar ook nog eens veel geld! 

FAQ

Ja, dat is mogelijk! De administratie wordt volledig gedigitaliseerd. U hoeft hierbij enkel de bonnetjes en facturen door te sturen naar een eigen e-mailadres en wij doen de rest. Wij zorgen ervoor dat alles direct op de juiste wijze wordt ingeboekt. Makkelijk, snel en dagelijks actueel. Vervolgens kunt u de cijfers inzien via een eigen dashboard op je telefoon, tablet en/of pc. Wij verwerken op werkdagen binnen 24 uur al uw facturen en bankgegevens.

Voor het verwerken van inkoopfacturen hoeft u alleen een foto of scan van de bon of inkoopfactuur te maken en deze via de app te versturen. Met de online module Factuur+ kunt u zelf uw verkoopfacturen maken en versturen. De factuur wordt automatisch in uw boekhouding verwerkt. Voor het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting hebben wij eenmalig aan het begin van de dienstverlening en vervolgens jaarlijks aanvullende gegevens van u nodig. Wij vragen u tijdig deze gegevens digitaal bij ons aan te leveren.

De boekhoudmodule is uitermate geschikt voor freelancers, zzp’ers en bedrijven die graag hun boekhouding geheel digitaal willen voeren. Hieronder verstaan we, onder andere, het digitaal aanleveren van in- en verkoopfacturen en de mogelijkheid tot het raadplegen van online rapportages. 

Wij hebben een gratis opstartservice. Wij nemen de overstap voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is enkele vragen beantwoorden en een aantal documenten aanleveren. Wij converteren uw administratie naar ons softwarepakket. Dit gebeurt door middel van een auditfile. Een auditfile heeft de extensie .XAF. U kunt vervolgens direct aan de slag. 

U kunt op ieder gewenst moment starten. Start u bijvoorbeeld in april, dan verwerken wij in overleg met u de boekhouding met terugwerkende kracht voor de voorgaande maanden in het betreffende boekjaar. De dienstverlening start dan in principe met terugwerkende kracht op 1 januari, waarbij ook de voorgaande maanden in rekening worden gebracht. 

U betaalt een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten. De rekeningen die u ontvangt zijn altijd helder, vertrouwd en duidelijk. Geen verrassingen achteraf. 

Het bespreken van uw jaarcijfers en algemeen advies, waarvoor geen bedrijfsspecifieke kennis nodig is, zijn standaard in uw abonnement inbegrepen. Wij spreken over bedrijfsspecifieke kennis als wij meer informatie van uw onderneming nodig hebben om uw vraag te kunnen beantwoorden. Dit specifiek op uw bedrijf of persoon toegesneden advies brengen wij apart bij u in rekening tegen een vooraf vast afgesproken bedrag.

Scroll to Top
× Hoe kan ik je helpen?