Bedrijfsoverdracht

Begeleiding nodig bij uw bedrijfsoverdracht of bedrijfsopvolging? Heeft u een bloeiend bedrijf dan kunt u niet vroeg genoeg nadenken over de bedrijfsopvolging of een eventuele bedrijfsoverdracht. Of u uw bedrijf nu binnen of buiten de familie overdraagt, het is zaak uw onderneming en de mensen daaromheen er goed op voor te bereiden. Leg uw vraag aan ons voor en wij laten u ervaren dat wij het verschil maken. De eerste beoordeling op basis van uw omschrijving kost u niets en is geheel vrijblijvend. Bel ons direct op 040-3035112 of stuur een bericht via Whatsapp. Wij helpen u graag verder.

Bedrijf overnemen?

Of wilt u juist een bedrijf overnemen? Ook dan is goed en deskundig advies onontbeerlijk. Met kennis van zaken en jarenlange ervaring staan wij ook u bij met uw een bedrijfsovername. U bent in staat om de waardebepaling van een bedrijf en het boekenonderzoek te interpreteren en de gevolgen voor uzelf en uw plannen in te schatten. Niet onbelangrijk als u op het punt staat om de onderhandelingen te gaan voeren en belangrijke strategische beslissingen te nemen. Vul direct het contactformulier in en wij nemen contact op voor een kennismakingsgesprek.

Deskundige voorbereiding koop-/verkoop onderneming

Het proces vergt een gedegen voorbereiding waarbij bedrijfseconomische, juridische, fiscale, financiële en sociale aspecten een grote rol spelen. De aan- of verkoop van een onderneming is een complexe en intensieve procedure. Wij zijn al jaren betrokken bij bedrijfsoverdrachten, bij verkoop aan derden maar ook bij complexe overdrachten binnen het familiebedrijf. Wij helpen u met een deskundige voorbereiding met een succesvolle bedrijfsovername, bedrijfsoverdracht of bedrijfsopvolging. Wij zorgen dat u het hoogst haalbare resultaat realiseert.

De exit als kroon op uw ondernemerssucces

Voortzetting van het bedrijf

Wij leggen de afspraken over de voortzetting van het bedrijf vast in de juiste overeenkomst. De overdrager (ondernemer) en opvolger hebben vaak hun eigen ideeën over de voortzetting van het bedrijf. Deze plannen voor de toekomst liggen nogal eens uit elkaar. Het vastleggen van de afspraken en voorwaarden rondom de bedrijfsoverdracht in een koopovereenkomst maakt de kans op een succes groter. Laat u bijstaan door een overnamespecialist van Belastingadviseurs Eindhoven. Wij stellen doelen waar u en de bedrijfsopvolger naartoe kunnen werken.

Wij helpen u onder andere bij:

Samenwerking specialisten

Wij werken nauw samen met uw accountant, boekhouder, notaris of financieel adviseur. Daar waar fiscale wetten in elkaar grijpen en de materie complex en onoverzichtelijk is, bewijzen onze vakmensen hun meerwaarde. Enthousiast en gedreven door ervaring en kennis leiden wij alle betrokkenen naar de beste oplossing. Belastingadviseurs Eindhoven brengt de fiscale kant van uw bedrijfsoverdracht in beeld. Liefst ruim voor de verkoop. Wij hebben jarenlange ervaring met bedrijfsoverdrachten dus u kunt vertrouwen op deskundig en professioneel advies. Het overnemen van een bedrijf kunt u fiscaal maar één keer goed doen. Dankzij de adviezen van één van onze fiscaal specialisten hoeft u hier geen twijfels over te hebben.

Waardevol advies over de juiste dealstructuur

Vijf tips

Eens vrijblijvend sparren?

Overweegt u uw bedrijf te verkopen en bent u benieuwd wat daarbij komt kijken? Laat u door ons bijpraten over de mogelijkheden en kansen rondom bedrijfsoverdracht, bedrijfsovername en bedrijfsopvolging. Belastingadviseur Eindhoven kan u hierbij terzijde staan. Interesse gewekt? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Scroll to Top
× Hoe kan ik je helpen?