Fiscaal advies echtscheiding

Onze fiscalist zorgt dat uw echtscheiding fiscaal goed wordt geregeld.
Gratis kennismaken

Fiscaal advies bij scheiden of uit elkaar gaan nodig? Heeft u vragen over wat dat betekent voor uw belastingzaken? Wij geven u (en uw advocaat) helder advies over alle fiscale aspecten van de echtscheiding. Wij behoeden u (en uw advocaat/mediator) voor fiscale valkuilen. Als u zich niet verzekert van een deskundige fiscale begeleiding, dan kan dit desastreuze gevolgen hebben voor de uitkomst van uw echtscheiding. Tijdens het echtscheidingsproces staan wij u bij als expert op fiscaal, maar ook op financieel vlak. Bel ons gerust op 040- 303 51 12 en wij gaan direct voor u aan de slag!

Echtscheiding fiscaal goed regelen

Uw echtscheiding dient fiscaal goed geregeld te worden. Advocaten en mediators zijn doorgaans niet of nauwelijks op de hoogte van de financiële en fiscale gevolgen van de afspraken die in het kader van een echtscheiding worden gemaakt en vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Verzeker u daarom van de onafhankelijke begeleiding door een belastingadviseur van ons kantoor. Door onze frisse kijk op uw omstandigheden kunnen wij u veel geld besparen. Het fiscaal goed voorbereiden en regelen van een echtscheiding scheelt enorm veel tijd, geld en energie. Vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op voor een gratis kennismaking.

Waarom fiscalist bij echtscheiding

De scheidingsfiscalist van Belastingadviseur Eindhoven werkt samen met en tevens in opdracht van advocaten, mediators, notarissen en een ieder die zich beroepsmatig met echtscheidingen bezig houdt. Daarnaast adviseren wij rechtstreeks aan particulieren en ondernemers en begeleiden wij als bemiddelaar en adviseur op verzoek het gehele echtscheidingstraject.

Als u gaat scheiden, dan spelen naast alle emoties ook de financiën en belastinggevolgen een grote rol. Vraagt u zich af hoe de Belastingdienst tegen uw echtscheiding aankijkt? Wilt u weten welke specifieke gevolgen het heeft voor uw situatie? De fiscalist van Belastingadviseur Eindhoven biedt inzicht met maatwerkadvies. De financiële gevolgen van een echtscheiding kunnen namelijk groot zijn. Wist u bijvoorbeeld:

Hoe wij te werk gaan...

Een goed advies is geen simpele druk op de knop, maar het resultaat van een weloverwogen inventarisatie van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. We inventariseren samen de belangrijke aspecten. Daarvoor is uitgebreid de tijd in het eerste kennismakingsgesprek, dat altijd geheel kosteloos en vrijblijvend is. U zit nergens aan vast.

Als wij u goed van dienst kunnen zijn, ontvangt u van ons een passend adviesvoorstel. Wij baseren het adviesproces altijd op uw doelstellingen en financiële mogelijkheden. Wij hechten meer belang aan een realistische benadering dan aan het creëren van te hoge verwachtingen. Bent u het hiermee eens, dan gaan we voortvarend verder met het advies en de begeleiding. Dat is het uitgangspunt van onze heldere dienstverlening. 

Vanaf dit moment zorgen wij ervoor dat alles van begin tot eind wordt geregeld. Wij handelen uw zaken snel en goed af. Onze actieve manier van werken heeft zich inmiddels meer dan bewezen. 

Voor, tijdens en na het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking heeft al geruime tijd alleen maar geleid tot tevreden klanten. Wij zetten graag die ene extra stap die in veel zaken het verschil maakt. Uw zaken zijn bij ons in goede handen.

Fiscaal advies nodig bij echtscheiding?

Als u belastingadvies nodig heeft bij een echtscheiding, dan helpen wij u graag verder. Wilt u eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen of wilt u meer weten over onze werkwijze? Vul dan ons contactformulier in of stel uw vragen via Whatsapp of bel ons direct op 040-3035112.  Neem dan direct contact met ons op.

Laat een bericht achter

Scroll to Top
× Hoe kan ik je helpen?