Estate planning

Financieel advies. Voor inzicht in uw financiële situatie op lange termijn.
Gratis kennismaken

Hulp nodig bij uw estate planning? Wij zetten net een extra stapje voor u verder. Het gaat niet alleen over het schenken van uw vermogen. Of alleen advies bij het opmaken van uw testament. Wij kijken naar alle zaken die van belang zijn. Zoals naar het nieuwe en oude huwelijksvermogensrecht waar u (of uw kinderen) mee te maken hebben. Kortom bij Belastingadviseur Eindhoven zorgen we ervoor dat de nalatenschap zo fiscaal gunstig mogelijk wordt vormgegeven. Neem direct contact met ons op door te bellen 040- 303 51 12 voor een gratis kennismakingsgesprek!

Huwelijkse voorwaarden

Huwelijkse voorwaarden zijn vaak jaren geleden opgemaakt, evenals een testament. De vraag is alleen of het in uw huidige financiële situatie nog steeds zo goed is om de huwelijks voorwaarden en/of het testament te handhaven in de huidige, misschien wel verouderde, vorm? Uw financiële positie verandert namelijk continu. Vervolgens kijken we naar schenken en erven. Vragen die daarin centraal staan: Is het verstandig om nu geld aan uw kind(eren) of een goed doel te schenken of kunt u dan beter anders regelen? Belastingadviseur Eindhoven optimaliseert uw fiscale positie, zodat u optimaal belastingvoordeel geniet!

Vermogensplanning

Estate planning is een instrument om die zaken op orde te brengen. Dat begint al bij leven met het in kaart brengen van het vermogen, het beoordelen van het testament en de huwelijkse voorwaarden, het zo nodig opstellen van een schenkingsplan en het op elkaar afstemmen van al deze aspecten. Met uw wensen als uitgangspunt en een frisse kijk op het erfrecht en de fiscale aspecten die daarmee samenhangen helpen de fiscalisten en adviseurs van Belastingadviseur Eindhoven u met uw vermogensplanning. 

Een aantal vragen spelen daarbij een rol, denk bijvoorbeeld aan:

Hoe wij te werk gaan...

Een goed advies is geen simpele druk op de knop, maar het resultaat van een weloverwogen inventarisatie van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. We inventariseren samen de belangrijke aspecten. Daarvoor is uitgebreid de tijd in het eerste kennismakingsgesprek, dat altijd geheel kosteloos en vrijblijvend is. U zit nergens aan vast.

Als wij u goed van dienst kunnen zijn, ontvangt u van ons een passend adviesvoorstel. Wij baseren het adviesproces altijd op uw doelstellingen en financiële mogelijkheden. Wij hechten meer belang aan een realistische benadering dan aan het creëren van te hoge verwachtingen. Bent u het hiermee eens, dan gaan we voortvarend verder met het advies en de begeleiding. Dat is het uitgangspunt van onze heldere dienstverlening. 

Vanaf dit moment zorgen wij ervoor dat alles van begin tot eind wordt geregeld. Wij handelen uw zaken snel en goed af. Onze actieve manier van werken heeft zich inmiddels meer dan bewezen. 

Voor, tijdens en na het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking heeft al geruime tijd alleen maar geleid tot tevreden klanten. Wij zetten graag die ene extra stap die in veel zaken het verschil maakt. Uw zaken zijn bij ons in goede handen.

Estate planning

Zoekt u praktische en deskundige estate planners die met u meedenken? Of heeft u andere financiële of fiscale vragen waarbij u onze hulp kunt gebruiken? Vul het contactformulier in of stel uw vragen via Whatsapp of bel ons op 040-3035112.

Laat een bericht achter

Scroll to Top
× Hoe kan ik je helpen?