Financiële planning

Zoekt u professioneel financieel advies? Ons kantoor streeft er naar om u zodanig te adviseren dat u als ondernemer of particulier uw beschikbare geldstroom optimaal beheerst en beheert. De fiscale inrichting van uw geldstromen is daarbij van groot belang. Maar ook de juridische inkleding is van belang. Belastingadviseur Eindhoven zorgt samen met u voor een weldoordacht financieel plan. U verkrijgt hiermee inzicht in het verloop van uw inkomen en vermogen in verschillende situaties. Meer weten over wat uw financiële risico’s en kansen zijn? Bel 040- 303 51 12 of vul het contactformulier in. 

Financieel plan

Interesse in een financieel plan, gericht op uw wensen? De fiscalist van ons kantoor zal een maatwerkadvies opmaken. Het financieel advies geeft antwoorden op uw vragen met daarbij duidelijke en overzichtelijke stappen zodat u het advies kunt implementeren. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en welke vervolgstappen u kunt zetten om uw financiële en fiscale situatie optimaal te regelen. Samen voeren wij het plan uit, op de manier zoals die het beste bij u past. Uiteindelijk geeft inzicht overzicht in uw financiële situatie en uiteindelijk uitzicht op een “zorgeloze” toekomst!

Deskundig in financiële advisering

Financiële toekomstplanning

Op welke manier kunt u het beste uw financiële toekomst inrichten, zodat u nu én straks kunt doen wat u belangrijk vindt? Privé en zakelijk, want beide kanten zijn in uw leven onlosmakelijk met elkaar verbonden. Financiële planning begint met een inventarisatie van uw totale persoonlijke en financiële situatie. Wij inventariseren samen met u, uw persoonlijke situatie, inkomen, pensioen, vermogen, hypotheek, uw bedrijf eventueel tot en met bedrijfsoverdracht, met daarbij de belangrijkste vraag: wat zijn úw wensen? Onze belastingadviseur brengt samen met u in kaart wat uw wensen en doelen zijn, of deze haalbaar zijn en aan welke aandachtspunten u moet denken. Zo komen we tot een plan waarin ook financiële en fiscale voordelen zijn opgenomen.

Vragen die onder andere aan bod zullen komen:

  • Hoe kan ik mijn huidige situatie financieel en fiscaal optimaal inrichten?
  • Is het verstandig om de hypotheek nu af te lossen?
  • Wat doe ik met mijn lijfrentepolissen als die straks vrijkomen?
  • Wanneer kan ik eigenlijk stoppen met werken?
  • Hoe ziet mijn financiële toekomst eruit, zakelijk en privé?
  • Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat ik financieel minstens hetzelfde kan doen als wat ik nu doe?

Kom eens vrijblijvend langs!

Wilt u ook weten of uw wensen, doelen en dromen financieel haalbaar zijn? Neem direct contact op met een van onze adviseurs voor meer inzicht in uw financiële planning. Vul het contactformulier in of stel direct uw financiële vraag via Whatsapp of bel ons op 040-3035112. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.